PROJECT COMMAND

SQUARE

86 sq.m

DESCRIPTION

Our another project from residential complex "Olympic Park". Interior, created in coffee and truffle tones for a young modern couple. Our designers had the task to create a modern and laconic space, while looking luxurious and elegant. We have chosen rich earthy tones, shades of spices and chocolate, supplemented it with complex of muffled olive-green and burgundy nuances in textile materials to give the interior depth and expressiveness. Despite of a solid color scheme, we used a large amount of contrasting materials: a kitchen with stone facades, a lightbox, tinted glass and stone. In the interior, we wanted to reflect the "dissimilarity" of our clients and at the same time their amazing harmony, original Yin and Yang.
We also managed to realize the dream of many couples - a bedroom with a private bathroom and a dressing room, which turned out to be a very inviting and friendly space thanks to its unusual architecture.

VIEW OUR OTHER PROJECTS